Col·lectiu Mur

Circ inclusiu

Data: 14 DE GENER DE 2024

Hora: 18 h AL TEATRE  “LA SALA D’ARGENTONA”

Edat:  Totes les edats

Durada aproximada: 60′

 

 “De tu a tu ” és una obra poètica que fa ús de l’arquitectura efímera per reflexionar sobre les limitacions, físiques i mentals, i la capacitat humana de sobreposar-hi. Un espectacle espatarrant, fet per una companyia mataronina. Un espectacle que hauria de veure tothom! 

Què passa quan dues persones, sense importar la raça o la condició, sense prejudicis, es troben a soles? Què sorgeix d’aquesta trobada íntima, sincera?

“De tu a tu” és un viatge a la introspecció de les relacions personals que sorgeixen en el duo, quan un individu està enfront d’un altre, quan no hi ha terceres persones ni interferències i després d’aquest moment de cortesia inherent a tot procés de comunicació comencen a passar coses. Neix la veritat, l’avorriment, el joc, l’amor, la comprensió, l’escolta, la ira, la fragilitat, la complicitat, la manipulació, la confiança…

 

Premi FETEN 2023 al millor espectacle de nit

UN ESPECTACLE DE CIRC QUE TRENCA AMB TOTES LES BARRERES

Mur és un exemple clar que demostra que l’art pot erigir-se com una eina d’integració social i de qüestionament de la societat actual.

Quan la discapacitat esdevé capacitat!

 

Compreu les entrades aquí.

 

Fitxa artística

Direcció i idea original: Nacho Flores

Ajudant de direcció: Jordi Querol

Actors: Jordi Mas, David Candelich, Sergio Pla, Nacho Flores, Alberto Munilla, Kike Maltas, Oriol Morgades, Olga Pastor, Manolo Osorio i Sergio Conesa

Disseny de llums: Xavi Valls

Producció executiva: Quim Aragó

Administració: Camaleònica Produccions

 

Més informació aquí.