LA PETITA CAPMANY

Companyia “Tanaka teatre”

Data: 1  DE MARÇ DE 2019

Hora: 18:00 h. AL TEATRE  “LA SALA D’ARGENTONA”

Edat: (+5 anys)

La protagonista de la nostra història és la Maria Aurèlia Capmany de petita. A través de la seva mirada de nena, l’acompanyarem en aquesta aventura fantàstica on anirem (re)descobrint les tradicions populars que el seu pare es va encarregar de recollir i dignificar.
A La petita Capmany mostrem danses populars, gegants, capgrossos, titelles i rondalles i despertem així la curiositat pel nostre llegat històric mentre que, alhora, li donem la visibilitat que es mereix. I com sempre, a Tanaka Teatre ens agrada explicar aquesta història entrellaçant comèdia i valors pedagògics en un còctel que aconsegueix agradar a tots els públics.

La Maria Aurèlia no entén la feina del seu pare. Aviat descobrirà que el món que coneix està en perill: tot pot desaparèixer. Acompanyada d’en Patufet, entrarà a un univers on personatges del folklore català l’ajudaran a lluitar contra l’Oblit, a descobrir-se a si mateixa i a millorar la relació amb seu el pare. Un viatge tendre i divertit a través de les tradicions populars per viure una aventura fantàstica i emocionant. Espectacle de teatre, titelles, gegants, bestiari i màscares per a tota la familia